Formular de inscriere

  • Varsta minima necesara inscrierii: 16 ani
 

Verificare anti-spam

Motive sa devii reprezentant Farmasi


Descoperi produse uimitoare

Descopera o gama larga de produse profesionale !

Calatoresti !

Ai sansa sa vizitezi locuri incredibile de pe intregul mapamond.

Iti faci prieteni !

Dragul nostru consultant,
Felicitari pentru noua ta afacere !

Bun venit intr-o lume de opoprtunitati incredibile. Bun venit in familia Farmasi.

Farmasi este un producator international in industria de ingrijire personala si infrumusetare,care realizeaza produse de infrumusetare, de ingrijire a locuintei, de wellness. Suntem una dintre companiile de vanzari directe cu cea mai rapida crestere din lume, cu peste 3 milioane de consultanti inregistrati. Obiectivul nostru este sa le oferim accesul la produse de o calitate superioara in timp ce ii incurajam sa obtina cat mai multe beneficii.

Situata in Omerli (Instambul) Turcia, unitatea noastra de productie este inconjurata de paduri verzi minunate si peisaje naturale uluitoare.Aceasta unitate cuprinde 7 fabrici integrate, echipate cu tehnologie moderna, ce produc peste 7000 de produse diferite, fiind astfel, cu certitudine, cea mai mare de tipul acesta din Europa.

Suntem extrem de bucurosi ca ai decis sa te alaturi familiei noastre.Deschiderea unei afaceri este insotita, de obicei, de provocari. De fiecare data, principala intrebare este: De unde sa incepi? Suntem aici pentru a te ajuta sa intelegi tot ceea ce tine de compania Farmasi pentru ca tu sa incepi sa iti formezi echipa, sa castigi bani imediat, sa te distrezi in timp ce faci asta. Farmasi iti ofera o oportunitate extraordinara si foarte accesibila. Suntem foarte incantati sa vedem cat de multe putem realiza impreuna cu tine !

Sunt aici sa te ajut ! Fie ca vrei doar sa comanzi un produs anume sau doresti sa castigi bani din afacerea Farmasi, iti stau la dispozitie !
WeCreativez WhatsApp Support
Director Farmasi
Anda Airinei
Disponibil