Fie ca esti pe teritoriul Romaniei, fie ca te deplasezi in strainatate frecvent, Farmasi iti ofera posibilitatea sa te inscrii in companie, cu beneficii financiare directe imediate, la inscriere fiind necesare doar cateva date personale: Nume, Adresa, Adresa de E-mail si Numar de telefon. Te poti inscrie la ROOT sau in echipa unei terte persoane. Acest plan de business a ajutat de-a lungul timpului zeci mii de oameni să devina independenti financiar, sa se bucure de o gama de peste 5000 de produse cosmetice, ingrijire personala si de curatenie si sa câștige comisioane de 23 si pana la 30% din vânzarea produselor. Pe langa aceasta metoda de castig, Farmasi iti ofera un plan de oportunitate la cheie: castigul tau din vânzare pe care o poți face împreună cu echipa ta.
Cu totii ne dorim un venit suplimentar, cu totii ne dorim sa nu mai depindem pe deplin de salariul pe care il castigam la job-ul nostru, de aceea Farmasi devine solutia ideala de a-ți suplimenta veniturile sau de a face din Farmasi un job cu normă întreagă.
Farmasi se adreseaza exclusiv acelor persoane care isi doresc un venit suplimentar, fie ca fac aceasta activitatea ca un hobby, fie ca o fac la modul intensiv, ca un job full-time.

Beneficiile directe pe careti le oferim daca devii parte din echipa Farmasi sunt nenumarate.

niveluri-Farmasi
niveluri-Farmasi

Beneficiile directe si avantajele financiare ale inscrierii la Farmasi:

 1. Programul de bun venit !
  Programul de bun venit este compus dintr-un kit de mai multe produse (de regula 5-10 produse) pe care Farmasi ti le ofera fie GRATUIT la un pret extrem de atragator, de regula redus cu pana la 50%.
 2. Profitul !
  Profitul este de până la 30% din prețul de retail. Atat in catalogul fizic cat si pe site-ul oficial www.farmasi.ro produsele vor avea un pret intreg iar dupa inscriere acesta va aparea cu 23-30% reducere, in functie de gama de produse achizitionata (23% la produsele cosmetice si de ingrijire si 30% la produsele de curatenie). In momentul in care vinzi produsele clienților tăi, le vinzi cu pretul intreg (pretul din catalog sau de pe site), comisionul de 23-30% reprezentand castigul tau direct.
  De exemplu, dacă achiziționezi produse de curatenie din gama Dr. C. Tuna în valoare de 100 lei la preț de catalog, plătesti pentru ele doar 70 lei, iar profitul tău direct va fi de 30 lei. Fiecare 5 lei = 1 punct.
 3. Bonus pentru formarea unei echipei de consultanti !
  Vei primi un bonus substantial pe masura ce iti dezvolti echipa si pentru fiecare nou
  consultant activ (care sa plaseze o comanda in luna respectiva).
 4. Bonus personal
  Castigi automat un comision care poate ajunge până la 22% din volumul vânzărilor personale (VP = vanzari personale).
 5. Bonus de grup
  Poți sa câștigi un bonus de grup. Acest bonus se ofera pentru fiecare consultant din prima ta generație. Prima generatie de consultanti reprezinta persoanele inscrise direct sub tine. Daca ele la randul lor inscriu alte persoane, atunci acele persoane pentru tine vor reprezenta a doua generatie si tot asa.
  • Volum de grup
 6. Bonus de leadership
  Castigi automat comision pentru până la 4 generații de pe urma consultanților din structura ta care au atins un nivel de 22%, 18% sau 15%.

 7. Bonus suplimentare
  Castigi bonusuri suplimentare consistente cand ai atins pragul de Director.

 8. Experiențe de neuitat
  Când vei atinge pentru prima data nivelul Director sau Director AUR vei fi invitat să te alături minunatelor călătorii Farmasi, cu destinații uimitoare din Turcia, Antalya, Marmaris si alte destinatii unice.
 9. Autoturism Farmasi
  Poți primi un autoturism, în momentul în care atingi nivelul Director Platină sau un nivel mai înalt.
  • Autoturism Farmasi
 10. Inscriete ACUM dand click AICI si castiga-ti INDEPENDENTA FINANCIARA MULT VISATA !


Sunt aici sa te ajut ! Fie ca vrei doar sa comanzi un produs anume sau doresti sa castigi bani din afacerea Farmasi, iti stau la dispozitie !
WeCreativez WhatsApp Support
Director Farmasi
Anda Airinei
Disponibil