Inscrieri reprezentanti Farmasi

Ghidul complet de inscriere, recrutare si creeare echipei Farmasi

Te voi invata care sunt pasii pentru a recruta inteligent in Farmasi. Cum sa faci o afacere SMART prin inscrieri de reprezentanti Farmasi


Visurile tale pot deveni realitate. Trebuie doar sa crezi cu tarie in ele, sa fii perseverent, entuziast, rabdator si sa stii foarte bine ce este autodisciplina. Si bineinteles cateva tehnici standard de marketing si vanzare. Nu conteaza motivul pentru care te-ai decis sa te alaturi noua insa voi fi intotdeauna aproape pentru a te ajuta să îți atingi maximul de performanta in vanzari si leadership, sa faci inscrieri de reprezentanti Farmasi intr-un mod simplu si inteligent.
Cu siguranta ca ai mai avut interactiuni cu cumparaturile online, asa ca pasii necesari recrutarii, adaugarii produselor in cos precum si finalizarii comenzii si checkout vor fi usor de parcurs.

Contul Farmasi se creeaza urmand link-ul de mai jos sau click pe urmatorul cod QR
Inscrieri Farmasi QR

Inregistrare si post-inregistrare

Inregistrarea se va face cu datele tale de contact: Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa fizica si adresa de e-mail. Ulterior inregistrarii vei primi un link de confirmare prin SMS. Creeare contului este 100% gratuita iar existenta unui cont Farmasi nu este conditionata de niciun factor. Nu exista o comanda lunara obligatorie.

Foloseste butonul „Intra in cont” din coltul din dreapta sus de pe pagina www.farmasi.ro Ulterior vei iti vei putea personaliza contul tau, astfel: Actualizează-ți fotografia de profil din contul Farmasi

Profil Farmasi
➢ Citește cu atenti mailul de bun venit
➢ Urmareste, da un like si alatura-te noastre de Facebook
➢ Foloseste optiunea „Save” a datelor de logare pentru o autentificare ulterioara mai simpla
➢ Cunoaste-ti sponsorul, discutati la o cafea si discuta și cu ceilalți leaderi
Regulile de aur in vanzare si recrutare Farmasi
In plus, exista cateva reguli importante pe care trebuie sa le stii inainte de a plasa prima comanda sau de a inscrie prima persoana:

➢ Poti sa iti schimbi sponsorul in maxim 24 de ore de la inscriere prin apel in CALL Centerul Farmasi la numarul de telefon 021 444 2794. Orice reprezentant o poate face dupa inscrieri.
➢ Ai voie sa vinzi produsele doar la pretul din Catalog (pret recomandat) Nu ai voie să aplici reduceri. Valabil pentru inregistrarile tale ulterioare de recruti.
➢ Povesteste experiențele tale financiare legate de castigurile din Farmasi cu colegii si prietenii tai si cu alti consultanti Farmasi
➢ Imaginea ta conteaza – fii cea mai buna versiune a ta atunci cand recrutezi si afiseaza-te in cea mai buna lumina
➢ Informatiile pe care le oferi clientilor trebuie sa fie veridice, nu fa inscrieri reprezentanti fictive reale, nu da niciodata sfaturi medicale sau curative si rezuma-te la specificatiile tehnice ale produselor de pe site-ul oficial www.farmasi.ro

Primele etape dupa creearea si configurarea contului Farmasi
Dupa ce ai început afacerea, este timpul sa dai zvonul la lume

. Realizeaza anunțuri continue pe rețelele sociale -împărtășește că te-ai alăturat familiei FARMASI!

. Trimite SMS-uri familiei tale, prietenilor, rudelor si colegilor de breasla -Aceasta este piața ta cea mai accesibila, deoarece, fiind persoane apropiate tie, te cunosc, iti stiu pasiunile si au incredere in tine iar tu te simti confortabil cu asta.

. Realizeaza o postare INIȚIALĂ pe retelele sociale: Facebook, Instagram! Transmite-i rețelei tale că ai facut un important pas si cere pareri sau intreaba cine vrea sa afle mai multe despre Farmasi.


Inscrie-te aici pentru a descoperi tainele leadershipului de calitate. Obtine cod de reducere de 23% pe viata

Sunt aici sa te ajut ! Fie ca vrei doar sa comanzi un produs anume sau doresti sa castigi bani din afacerea Farmasi, iti stau la dispozitie !
WeCreativez WhatsApp Support
Director Farmasi
Anda Airinei
Disponibil